Troškinti pievagrybiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų pievagrybiai
0.5 stiklinės pienas
0.5 stiklinės grietinėlės, 35%
1 valgomasis šaukštas sviestas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek krapai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti pievagrybiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų