Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Troškinti obuoliai su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | obuoliai |
150 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Šutintas upėtakis
- Sojos troškinys
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Karštos troškintos voveraitės
- Trinta bulvienė
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Plovas
- Troškintas daržovių garnyras
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Virtas sterkas
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Džambalaja
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Karpis, šutintas aluje
- Daržovių troškinys su makaronais
- Troškinti salierai
Troškinti obuoliai su ryžiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...