Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai kopūstai
1 vienetas morkos
400 gramų aliejaus
250 mililitrų acto (9 proc.)
500 gramų pomidorų padažas
200 gramų cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.

Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.

Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų