Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | aliejaus |
250 mililitrų | acto (9 proc.) |
500 gramų | pomidorų padažas |
200 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Punšas „Egzotika“
-
Melionų punšas
-
Alaus ir putojančio vyno kokteilis
-
Kokteilis "Svaiginantis rojus"
-
Varškės spurgos su obuoliais
-
Ananasinis putojantis vynas
-
Šampaninis alaus kokteilis
-
Putojantis kokteilis
-
Kokteilis "Elderflower"
-
Putojančio vyno kokteilis vakarėliui
-
Putojančio vyno ir burbono kokteilis
-
Putojančio vyno kokteilis
-
Klasikinis putojančio vyno kokteilis
-
Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Avietinis putojantis vynas
-
Putojančio vyno ir alaus kokteilis
-
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
-
Mandarininis kokteilis
-
Putojančio vyno kokteilis Nr.1
-
Putojantis vynas su levandomis
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kopūstai,
8 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Aliejus,
400 gramų -
Actas, 9 proc.,
250 mililitrų -
Pomidorų padažas,
500 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...