Troškinti kiaulių inkstai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek mairūnas
1 valgomasis šaukštas sultinys
800 gramų kiaulės inkstai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min. Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami. Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami. Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu, užvirinama. Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti kiaulių inkstai

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min. Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami. Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami. Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu, užvirinama. Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (8)


  • airidas 2011-03-11 11:29

    kazint ar bus skanu :bloga: :bloga: :bloga: ;-) ;-) %-)


  • iluminatas 2009-07-29 13:27

    :super: :-D


Daugiau receptų