Troškinti kelmučiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų kelmučiai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas grietinė
2 vienetai svogūnai
0.5 aitriosios paprikos (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio citrinų sultys
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti kelmučiai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų