Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Troškinti įdaryti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų (švieži arba rauginti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sibiro koldūnai
- Šveicariška veršiena
- Guliašas su šafranu
- Skanus šašlykiukas
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Mėsos kepsniai
- Įdaryta kepta kiauliena
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Naminės dešrelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Virta šerniena
- Veršienos kotletukai
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Mėsa su apelsinais
- Kiaulienos šašlykai
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Balandėliai
Troškinti įdaryti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, švieži arba rauginti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...