Troškinti grybai su bulvėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų grybai
500 gramų bulvių
200 gramų grietinėlės, 35%
200 gramų svogūnai
1 sauja krapai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sukapojame svogūnus, grybus taip pat susmulkiname.
Į puodą pilame šlakelį aliejaus ir suberiame svogūnus. Kepiname iki 2 minučių.
Suberiame grybus, druską, pipirus, 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių.
Suberiame kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek vandens ir troškiname, kol bulvės suminkštėja. Vandens perteklių nupilame, suberiame smulkintus krapus, grietinėlę ir vėl užkeliame ant ugnies.
Verdame dar 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti grybai su bulvėmis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sukapojame svogūnus, grybus taip pat susmulkiname.
Į puodą pilame šlakelį aliejaus ir suberiame svogūnus. Kepiname iki 2 minučių.
Suberiame grybus, druską, pipirus, 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių.
Suberiame kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek vandens ir troškiname, kol bulvės suminkštėja. Vandens perteklių nupilame, suberiame smulkintus krapus, grietinėlę ir vėl užkeliame ant ugnies.
Verdame dar 5 minutes.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Karolina 2017-08-25 18:10

    Labai skanu,tik truko druskos


  • Rena 2016-08-17 22:48

    galima dar morkyciu pridet :)


  • Rena 2016-08-17 22:47

    paprasta ir labai skanu....


Daugiau receptų