Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Burokėlius itin sveika valgyti, o vietoje šaldytų baravykų galima naudoti ir pirktinius mišrius. Burokėlius itin sveika valgyti, o vietoje šaldytų baravykų galima naudoti ir pirktinius mišrius. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai burokėliai (virtų)
1 vienetas svogūnai
1 sauja džiovintų baravykų
2 vienetai lauro lapų
3 arbatiniai šaukšteliai druska
1 arbatinis šaukštelis prieskoninės žolelės
2 žiupsneliai juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Burokėlius itin sveika valgyti, o vietoje šaldytų baravykų galima naudoti ir pirktinius mišrius. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.

  2. Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.

  3. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų