Troškinti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Piene virta menkė
- Daržovių troškinys
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Šutintos morkos
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškinti agurkai
- Troškintos bulvės
- Troškintas sterkas
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Dvariškių troškinys
- Troškinti pievagrybiai
- Baravykai svogūnų padaže
- Plovas su baklažanais
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Ryžiai su kiaušiniais
- Kepti rauginti kopūstai
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Ryžių rizotas su grybais
Troškinti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...