
Troškinti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Graikiška žuvies filė
-
Karpis, troškintas piene
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti brokoliai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Kopūstų troškinys
Troškinti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...