Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.

Troškintas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | krienai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Graikiška žuvies filė
-
Karpis, troškintas piene
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti brokoliai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Kopūstų troškinys
Troškintas sterkas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
..
2009-09-11 22:40
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...