Troškinta žuvis su morkomis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo žuvis
2 vienetai svogūnai
3 vienetai morkos
4 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta žuvis su morkomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų