Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Troškinta žuvis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (supjaustyta gabalėliais) |
150 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | alyvuogių |
0.5 vieneto | citrinos |
150 mililitrų | baltas vynas |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės (nebūtina) |
šiek tiek | prieskoniai (kiti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotas apkepas
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kaimiškas pjausnys
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Kotletai
- Pyragas su bulvėmis
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Jūros gėrybių šašlykas
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Žuvis tešloje
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kepta žuvis
- Kepsnys su persikų padažu
- Čachochbilis
- Troškinta veršiena
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Pomidorai tešloje
- Varškės apkepas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
Troškinta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, supjaustyta gabalėliais,
500 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Baltas vynas,
150 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Reklama:
Komentarai (2)
-
sima
2012-11-18 13:34
liuks :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...