Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Varškės ir ryžių apkepas
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Kepta žuvis
- Troškinta žuvis
- Prancūziški kotletai
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Kepta lašiša tešloje
- Kiauliena su imbieru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Kepti pievagrybiai su paprika
- Pyragėliai su daržovėmis
- "Ponios cepelinai"
- Vištiena su pupelemis
- Ant grotelių kepta višta
- Vištienos šašlykas
- Aromatingieji varškėčiai
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Guliašiukas
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...