Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Troškinta veršiena su svarainiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Mėsos troškinys aluje
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Kalakutienos guliašas
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Troškinys čenachinėse
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Troškinta antis su daržovėmis
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Troškinta triušiena
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Paelja
- Troškintos vištų blauzdelės
- Avienos troškinys su ryžiais
- Jautiena kopūstų padaže
- Virta šerno galva
- Troškinti įdaryti agurkai
Troškinta veršiena su svarainiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...