Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | veršiena (su kaulu, mentė) |
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
500 gramų | pievagrybiai |
300 gramų | cukinija |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos guliašas
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinta žuvis
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vyne troškintas triušis
- Čenachai "Be pastangų"
- Klajoklių kiškiena
- Kopūstų troškinys su faršu
- Fazano troškinys
- Pupelių troškinys su sūriu
- Faršu įdarytos paprikos
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Daniškas plovas
- Baklažanai japoniškai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Kalakutienos guliašas
- Uzbekiškas plovas
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Troškinta mėsa
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulu, mentė,
1.5 kilogramo -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Cukinija,
300 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Test
2022-02-05 07:29
test
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...