
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Citrininiai ryžiai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Dvariškių troškinys
-
Virtas sterkas
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Pomidorai su svogūnais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Krevetės afrikietiškai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Troškintas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Virtas karšis
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...