Troškinta triušiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
0.5 stiklinės grietinė
2 stiklinės sultinys (skystas)
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas petražolės
800 gramų triušiena
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
1 vienetas morkos
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama apie 40-50 minučių. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta triušiena

Komentarai: 20
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama apie 40-50 minučių. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.

Reklama:

Komentarai (20)


  • Anonimas 2016-12-29 13:55

    Tikrai labai skanu,visiems patiko. Rekomenduoju pagaminti,o triušio skonis kaip vištienos tik liesa mėsa labai švelni.O kad nebūtu kvapo,pamirkikite piene visa para.


  • jonas 2013-01-07 22:11

    jias skanu : :jee:


  • VAIDA 2011-11-01 13:05

    NA NEZINAU,KAIP PRISIVERSTI VALGYTI TRIUSIENA %-) NEGALIU IR VISKAS :-( :-D


  • Augintoja 2011-08-30 18:16

    Atrodo idomiai :-?


  • (anonimas) 2011-04-02 12:41

    as nedarysiu!!! :nezinau:


  • (anonimas) 2010-10-23 11:35

    :super: Viskas kas paprasta yra tobula- skanu.
    Šį patiekalą ruošiau, su mažom, skaniom variacijom ir be recepto.


  • renata 2010-10-22 16:22

    geras ,bet noretus mandresnio


  • (anonimas) 2010-03-06 08:36

    skanu, bet noretusi kazko idomesnio. . . ir siaip triusiena ne visiems patinka :)


  • yas 2009-12-27 14:53

    :parselis: :bomba: :stop: %-) :-D :bloga: fu


  • (anonimas) 2009-12-27 14:51

    :-@ :bloga:


Daugiau receptų