Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | triušiena |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Stirnienos troškinys
- Avienos ragu
- Lietuviška kopūstienė
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Aluje troškinta jautiena
- Kopūstų troškinys su faršu
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Troškinta antis su daržovėmis
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Aviena su špinatais
- Troškinta aviena su moliūgais
- Lankašyro pietūs
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Fazano troškinys
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...