Troškinta mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kiauliena (ar kita mėsa)
1 vienetas kininis kopūstas
50 gramų svogūnai (laiškai)
2 vienetai česnakas (skiltelės)
2 valgomieji šaukštai žalumynų
1 stiklinė grybai
0.5 stiklinės aliejaus
0.5 stiklinės sultinys (mėsos)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami: pupelių ankštys nuplaunamos, kiti produktai supjaustomi: mėsa — labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (vištiena prieš tai išverdama), kopūsto lapai — skersai, svogūnai ir česnakas — smulkiai, nuvalyti ir nuplauti grybai — plonomis juostelėmis, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta mėsa

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami: pupelių ankštys nuplaunamos, kiti produktai supjaustomi: mėsa — labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (vištiena prieš tai išverdama), kopūsto lapai — skersai, svogūnai ir česnakas — smulkiai, nuvalyti ir nuplauti grybai — plonomis juostelėmis, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.

Reklama:

Komentarai (10)


  • rita 2009-11-15 08:38

    :-( jai rasai recepta, tai viska ir isdestyk normaliai. kazkas nedarasyta ir manau neskanu


  • xxx 2009-11-11 12:22

    visai ne taip gaminasi neskaitykit kaip cia raso neskaniai gaunasi net beto grybai dedasi kiniski ne bet kokie ir apskritai tu ne taip viska parasei kaip turi buti :-D :bloga:


  • Mija 2009-08-08 09:44

    Tikrai iš kur atsirado pupelės žirniai ir aš pastebėjau, juk pačiame recepte nerašo , kad jie reikalingi. O kaip tą krakmolą išleisti su vandeniu pabėgioti. Neaišku kažkaip.


  • Redacka 2009-08-06 16:46

    nu jo, idomiai cia... :-p


  • toffifee 2009-04-29 19:00

    jeigu kas nors paaiskins is kur atsirado pupeles, zirniai ir krakmolas- gal ir pabandysiu kazka sumeistrauti :)


Daugiau receptų