Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškinti agurkai
- Daržovių troškinys su makaronais
- Piene virta menkė
- Troškinti rauginti kopūstai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Citrininiai ryžiai
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinys su soja (mėsa)
- Grybų troškinys
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Porai su ryžiais
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Sojos troškinys su pievagrybiais
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...