
Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškintos voveraitės
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Karpis, troškintas piene
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Šutintas karosas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Sojos troškinys
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Kelmučių kotletukai
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...