Troškinta kiauliena su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | razinos |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų (Prancūziškos žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Rūgštus kabesas
- Vyniotiniai su stirniena
- Vištiena su ryžiais
- Kepta marinuota veršiena
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Aluje troškinta jautiena
- Virta veršienos krūtininė
- Troškinys su kopūstais
- Troškinta kalakutiena
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Čachochbilis
- Aštrus troškinys
- Troškinta triušiena
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Troškinukas žiemai
- Pikantiškai troškinti kotletai
Troškinta kiauliena su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Razinos,
100 gramų - Petražolės, smulkintos
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Žalumynai, Prancūziškos žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...