Troškinta kiauliena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų kiauliena (kumpis)
1 vienetas svogūnai (didesnis)
2 skiltelės česnakas
200 mililitrų grietinėlės, 35% (neriebi, apie 10 proc.)
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai (apvoliojimui)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta kiauliena

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.

Reklama:

Komentarai (2)


  • virejas 2015-03-01 16:02

    paprastas receptukas bet turetu but labai skanu, siandien darysiu :)


Daugiau receptų