Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)
Troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
100 gramų | grietinė |
500 gramų | jautiena (filė) |
2 vienetai | svogūnai |
40 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotiniai su stirniena
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Šutintas upėtakis
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Jautienos troškinys
- Troškinti agurkai
- Aleksandro troškinys
- Aluje troškinta žuvis
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Piene virta menkė
- Įdaryti rauginti agurkai
- Pomidorai su svogūnais
- Sojos troškinys su paprika
- Troškinukas
- Kuskuso troškinys
Troškinta jautiena
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Žalumynai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Grietinė,
100 gramų -
Jautiena, filė,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Mantas
2017-04-03 18:12
Įsigyjus tinkamos mėsos, jauno gyvulio, mėsa būna minkšta ir burnoje tipstanti.
Žinoma geriausiai tinka išpjova arba bent jau nugarinė. :)
-
idomu
2015-05-22 19:23
O ji buna minksta per tiek laiko,nes kitur pakepi raso,o poto dar 1,20min.troskini.
-
Diana
2014-05-12 18:12
tikrai skaniai gavosi :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...