Troškinta briediena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų briediena (marinuota)
1 vienetas morkos
2 vienetai svogūnai
15 gramų petražolės
1 vienetas salierai
2 stiklinės sultinys
šiek tiek juodieji pipirai
40 gramų taukai (kiaulių) (ar aliejaus)
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek kalendra
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta briediena

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.

Reklama:

Komentarai (10)


  • Virginija 2015-08-15 18:50

    K tik visi paalge, tra labaikanu, butinai pakatosiu :)


  • Virginija 2015-08-15 08:15

    Na jei skanu tai siandien ir as pasiaminsiu :)


  • Arturas 2012-12-30 14:35

    Sveiki,noreciau pasigaminti si patiekala,turiu jauna brieduka,bet nezinau kaip geriau mesa ismarinuoti.


  • jurgita 2011-12-23 18:36

    tikrai labai skanu pagal si recepta troskinta brediena :super2: ,ne viena karta gaminau.Per Kaledas ir vel gaminsiu


  • fancis 2010-03-19 20:37

    turetu buti skanu :super:


Daugiau receptų