Troškinta aviena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų avienos (be kaulų)
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 vienetai svogūnai
60 gramų pomidorų padažas
70 gramų paprika (konservuotos)
60 gramų žirniai (konservuoti)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek česnakas
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta aviena

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Hmm 2018-04-19 12:14

    Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.


Daugiau receptų