Troškinta antis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus (sviesto skonio) |
200 gramų | sultinys |
25 gramai | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 stiklinės | česnakas (supjaustytas) |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
3 vienetai | lauro lapų ((kas mėgsta)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Antį išdarinėti ir aprišti virvele.
2.
Puode storomis sienelėmis, įkaitinti aliejų ir jame, apvoliojus krakmole, apkepti iš visų pusių. Pridėti supjaustytus česnakus ir svogūną. Tada supilti mėsos sultinį, berti druskos, pipirų, dėti lauro lapų ir troškinti. Pagardinti citrinos sultimis. Antį patiekti su sultinio padažu ir daržovėmis.
Šaltinis: Šis patiekalas yra iš prancūziškos virtuvės (A. Bernė "Prancūziški patiekalai"), tačiau Europoje (tame tarpe ir Lietuvoje, kuri buvo viena didžiausių valstybių viduramžiais ir sulaukdavo svečių iš garbingiausių Europos miestų) buvo populiaru perimti kitų tautų kulinarines tradicijas, tai skatino kultūrinių mainų vystymąsi.
Šaltinis: Šis patiekalas yra iš prancūziškos virtuvės (A. Bernė "Prancūziški patiekalai"), tačiau Europoje (tame tarpe ir Lietuvoje, kuri buvo viena didžiausių valstybių viduramžiais ir sulaukdavo svečių iš garbingiausių Europos miestų) buvo populiaru perimti kitų tautų kulinarines tradicijas, tai skatino kultūrinių mainų vystymąsi.
Troškinta antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus, sviesto skonio,
40 gramų -
Sultinys,
200 gramų -
Krakmolas,
25 gramai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, supjaustytas,
2 stiklinės -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Lauro lapai, (kas mėgsta),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antį išdarinėti ir aprišti virvele.
Puode storomis sienelėmis, įkaitinti aliejų ir jame, apvoliojus krakmole, apkepti iš visų pusių. Pridėti supjaustytus česnakus ir svogūną. Tada supilti mėsos sultinį, berti druskos, pipirų, dėti lauro lapų ir troškinti. Pagardinti citrinos sultimis. Antį patiekti su sultinio padažu ir daržovėmis.
Šaltinis: Šis patiekalas yra iš prancūziškos virtuvės (A. Bernė "Prancūziški patiekalai"), tačiau Europoje (tame tarpe ir Lietuvoje, kuri buvo viena didžiausių valstybių viduramžiais ir sulaukdavo svečių iš garbingiausių Europos miestų) buvo populiaru perimti kitų tautų kulinarines tradicijas, tai skatino kultūrinių mainų vystymąsi.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...