Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
20 gramų | razinos |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Vištienos krūtinėlė
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Daniškas plovas
- Troškinta mėsa
- Plovas su brokoliais
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kiaulienos troškinys
- Aštrus troškinys
- Morkų troškinys su vištiena
- Tikro dzūko pietūs
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Kiaulienos guliašas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Aviena su špinatais
- Vištiena svogūnų ir krapų
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...