Triušis raudonojo vyno marinate
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 skiltelės česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis rozmarinas
4 vienetai pomidorai (konservuoti)
200 mililitrų raudonas vynas
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 kilogramas triušiena
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Triušis raudonojo vyno marinate

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Vaida 2011-11-27 20:21

    aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.


  • oho 2011-11-27 16:40

    Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!


Daugiau receptų