Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Triušis raudonojo vyno marinate
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
4 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
200 mililitrų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 kilogramas | triušiena |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plovas su baklažanais
- Steikai
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Faršu įdarytos bulvės
- Sojos kepsnys su sūriu
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Blynai su moliūgais
- Grill dešrelės
- Kepenėlių blyneliai
- Įdaryti porai
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Sultingi šašlykai
- Čachochbilis
- Porai su ryžiais
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Morkų blyneliai
- Kotletukai ant laužo
- Džiovintų grybų kotletai
Triušis raudonojo vyno marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, konservuoti,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
200 mililitrų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
-
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...