Triušio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1200 gramų | triušiena |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
10 vienetų | svogūnai |
200 mililitrų | baltas vynas |
1 stiklinė | vanduo (karštas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
200 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su pipirais
- Višta ispaniškai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos paelija
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Virta veršienos krūtininė
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Veršiena su vyno padažu
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Troškinta jautiena su paprika
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta mėsa
Triušio kepsnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...