Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Paprika įdaryta faršu
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Musak
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Kelmas
- Guliašas
- Virdžinijos kumpis
- Škotiški kiaušiniai
- Kebabas ant iešmo
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Kiaulienos kepsniai
- Naminės dešrelės
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys “Kelmas”
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kaukazo šašlykai
- Kepta kiškiena marinate
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...