250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištienos kotletai su sūriu
- Kepta vištiena
- Vištienos apkepėlė
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Saldžiarūgštė vištiena
- Troškinta vištiena
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Traškūs vištos sparneliai
- Įdaryta velykinė antis
- Vištienos kulšelės tešloje
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Kepta žąsies kulšelė
- Keri viščiukas
- Vištiena su skrebučiais
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištienos filė šašlykas
- Kepti vištų sparneliai
- Kepta kurapka
Triušienos dešrelės tešloje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.