Trispalvės salotos
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų cukinija (geltona, jauna)
100 gramų cukinija (žalia, jauna)
100 gramų šparaginės pupelės (virtos)
0.5 vieneto paprika (nedidelė, orandžinė)
1 galva svogūnai (mažas)
1 arbatinis šaukštelis krapai (smulkinti)
100 gramų vištiena (krūtinėlė, kepta be riebalų)
2 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.
2.
Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti
4.
Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trispalvės salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.

  2. Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.

  3. Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti

  4. Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų