Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Aguonpienis
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Ukrainietiški barščiai
- Avienos sriuba su ropėmis
- Paprikų sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta cukinijų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Sojų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Špinatų sriuba
- Žirnienė su grybais
- Kopūstienė su grybais
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...