Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų | moliūgai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | pievagrybiai |
150 gramų | sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgą, bulves ir vieną griežinėliais pjaustytą morką sudėti į sultinį ir pavirti 20 min.
2.
Kitą morką sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepinti aliejuje.
3.
Po to dėti smulkiai pjaustytą česnaką, dar šiek tiek pakepinti.
4.
Ten pat keliauja kubeliais pjaustytas svogūnas ir jį reikia dar šiek tiek pakepinti. Ten pat sudėti ir pjaustytus pievagrybius.
5.
Dar šiek tiek pakepinti vis pamaišant. Pasūdyti, papipiriuoti. Viską suversti į sriubą. Pavirti 5 min.
6.
Sriubą pertrinti (blenderiu, mikseriu, kombainu). Suberti tarkuotą sūrį, supilti grietinėlę, susmulkintas petražoles ir dar pakaitinti iki užvirimo. Įdėti šiek tiek prieskoni prieš pateikiant.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta brokolių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Paprikų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Bulvių ir porų sriuba
- Trinta bulvienė
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Rugpjūčio skonis
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Gardi moliūgų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Perlinių kruopų košė
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
700 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Pipirai, juodi
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą, bulves ir vieną griežinėliais pjaustytą morką sudėti į sultinį ir pavirti 20 min.
Kitą morką sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepinti aliejuje.
Po to dėti smulkiai pjaustytą česnaką, dar šiek tiek pakepinti.
Ten pat keliauja kubeliais pjaustytas svogūnas ir jį reikia dar šiek tiek pakepinti. Ten pat sudėti ir pjaustytus pievagrybius.
Dar šiek tiek pakepinti vis pamaišant. Pasūdyti, papipiriuoti. Viską suversti į sriubą. Pavirti 5 min.
Sriubą pertrinti (blenderiu, mikseriu, kombainu). Suberti tarkuotą sūrį, supilti grietinėlę, susmulkintas petražoles ir dar pakaitinti iki užvirimo. Įdėti šiek tiek prieskoni prieš pateikiant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...