
Trinta moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | jautienos šonkauliai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
300 gramų | moliūgai | |
2 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | morkos | |
1 vienetas | svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 skiltelės | česnakas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
4 vienetai | lauro lapų | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
2.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
3.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Pomidorų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Sriuba "Dieta"
-
Paprikų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Cukinijų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Trinta moliūgų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos šonkauliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...