1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Trinta kukurūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai (maži) |
400 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
30 gramų | grietinė |
400 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta burokelių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Trinta bulvienė
- Svogūnų trinta sriuba
- Svogūnų sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Alaus sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Šalta ispaniška sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Petražolių sriuba
- Moliūgo kisielius
Trinta kukurūzų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, maži,
2 vienetai -
Kukurūzai, konservuoti,
400 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
30 gramų -
Sultinys,
400 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...