
Trinta bulvių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | sūris (pabarstymui) |
šiek tiek | batonas (kubeliai) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais, sudedamos į verdantį sultinį ir verdamos apie 7 min.
2.
Morkos ir svogūnai nuvalomi, morkos sutarkuojamos, svogūnai supjaustomi bei pakepinami aliejuje.
3.
Morkas ir svogūnus dedame į puodą kartu su bulvėmis ir verdame, kol daržovės pilnai išverda.
4.
Tuomet daržovės sutrinamos smulkintuvu, įdedama pipirų ir druskos. Įpilamas pienas ir užvirinama.
5.
Sriuba pilama į lėkštes, puošiama tarkuotu sūriu ir batono kubeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Alaus sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Pomidorų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Trinta burokelių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
Trinta bulvių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
1 litras - Pipirai
- Druska
- Pienas
- Sūris, pabarstymui
- Batonas, kubeliai
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais, sudedamos į verdantį sultinį ir verdamos apie 7 min.
Morkos ir svogūnai nuvalomi, morkos sutarkuojamos, svogūnai supjaustomi bei pakepinami aliejuje.
Morkas ir svogūnus dedame į puodą kartu su bulvėmis ir verdame, kol daržovės pilnai išverda.
Tuomet daržovės sutrinamos smulkintuvu, įdedama pipirų ir druskos. Įpilamas pienas ir užvirinama.
Sriuba pilama į lėkštes, puošiama tarkuotu sūriu ir batono kubeliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Šefo komplimentai
2016-02-06 14:57
kiek pieno pilti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...