Trinta aguročių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
1 stiklinė pienas
200 gramų aguročio
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės (šaknis)
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trinta aguročių sriuba

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.

Reklama:

Komentarai (10)


Daugiau receptų