Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Žalioji mišrainė
- Gaiviosios salotos
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Lietuviškos salotos
- Bulvių salotos
- Salotos su silke
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Mišrainė su antiena ir pupelėm
- Baravykų salotos "Margos" su majonezu
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Salotos su obuoliais
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Gardžiosios vištienos salotos
- Kopūstų su majonezu salotos
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Kuskuso salotos
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...