Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Traškūs žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | žiediniai kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | sūris (fermentinis, smulkiai sutarkuotas) |
100 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Grybukai po sniegu
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Greitas užkandis
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Sūrio lazdelės
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Boružėlės
-
Rūkytas lynas
-
Įdaryti pomidorai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Virtinukai su grybais
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Parmezano morengai
Traškūs žiediniai kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
600 gramų - Juodieji pipirai, sumalti
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas,
80 gramų -
Alus,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...