Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 vienetas | vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs sparneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Višta su apelsinais
-
Keptas ančiukas
-
Kalakutienos pyragas
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kijevo kotletai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kalakutiena su medumi
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Majonezas, DAUMANTŲ,
150 gramų -
Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...