Traškūs svogūnų žiedai
AUTORIUS:
Sandra
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai svogūnai
1 stiklinė gazuotas vanduo
0.5 stiklinės miltai
0.5 stiklinės džiūvėsėliai
1 žiupsnelis druska
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traškūs svogūnų žiedai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus supjaustyti žiedais.

  2. Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.

  3. Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.

  4. Kepti aliejuje.

  5. Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.

Receptą atsiuntė Sandra
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų