
Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Čeburekai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Užkandėlė su šonine
-
SPELTOS pica
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Kibinai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Uždara pica
-
Karališki pusryčiai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Pikantiškos rožytės
-
Meilės pica su Spelta
-
Sūrio lazdelės
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...