
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Saldus užkandis
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Padažas su avokadais
-
Virtas vyniotinis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Silkių bokšteliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Tortilijos su kumpeliu
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...