Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.
Traškius
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | manų kruopos |
150 gramų | cukrus |
6 vienetai | obuoliai |
1 pakelis | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas „Sniegas“
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Velykinė pynė
- Obuolių pyragas
- Meduolis
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Pyragas su riešutais
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Citrininis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Varškės apkepas su bananais
- Gardus medaus pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Lengvas pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
Traškius
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Manų kruopos,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis - Vanilinis cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai