
Traški vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištiena meduje
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Aštrūs sparneliai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Troškintos kurapkos
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena orkaitėje
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Naminis šnicelis
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena kepta su žolelėmis
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...