Trapūs vafliai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 stiklinės | miltai |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Sviestą išlydit ir atvėsinti.
3.
Į kiaušinių masę suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Supilti lydytą svistą ir gerai išmaišyti.
4.
Kepti, kol vafliai gražiai pagels. Dar karštus susukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaflių tortas
- Belgiški vafliai
- Čirviniai vafliai
- Ledai vafliuose
- Riešutinis vaflių tortas
- Šokoladinės tūtelės
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Įdaryti vafliai
- Trapūs vafliai
- Traškučiai iš bulvių košės
- Vafliai su kiviais
- Minkšti vafliai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pertepti karameliai vafliai
- Sezaminis gardėsis
- Vafliai
- Vafliai su spanguolėmis
- Vafliai
- Vafliai su bananais
- Vafliai - Širdutės
Trapūs vafliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Sviestas,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Brigita
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Sviestą išlydit ir atvėsinti.
Į kiaušinių masę suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Supilti lydytą svistą ir gerai išmaišyti.
Kepti, kol vafliai gražiai pagels. Dar karštus susukti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...