
Trapūs vafliai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 stiklinės | miltai |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Sviestą išlydit ir atvėsinti.
3.
Į kiaušinių masę suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Supilti lydytą svistą ir gerai išmaišyti.
4.
Kepti, kol vafliai gražiai pagels. Dar karštus susukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtiniai vafliai
-
Senoviniai vafliai
-
Sezamo gardumynas
-
Trapūs vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Vaflių tortas
-
Įdaryti vafliai
-
Vafliukai su kremu
-
Amerikietiški vafliai
-
Vafliai - Širdutės
-
Minkšti vafliai
-
Vafliai
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sauliaus Vafliai
-
Pertepti karameliai vafliai
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Vafliai su chalva
Trapūs vafliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Sviestas,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Brigita
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Sviestą išlydit ir atvėsinti.
Į kiaušinių masę suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Supilti lydytą svistą ir gerai išmaišyti.
Kepti, kol vafliai gražiai pagels. Dar karštus susukti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...