Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | miltai |
100 gramų | manų kruopos |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
1 žiupsnelis | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai su obuoliais
- „Torketti“
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Rūtos eglutės
- Seniai besmegeniai
- Meduolis baltarusiškai
- Avižų ir kokosų juostelės
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Traškūs sausainiai
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Macarons
- Meduolinė karieta
- Sviestiniai sausainiai
- Trapūs sausainiai
- Imbierinės žvaigždės
- Sausainiai su riešutais
- Olandiški sausainėliai su majonezu
- KŪČIUKAI
- Žagarėliai vakarui prie židinio
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aguonos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Onė
(
)
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...