225 mililitrai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 vienetas | mielės (sausos, pakelis) |
75 mililitrai | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
Įdėkite miltus, druską ir mieles į dubenį.
Pamaišykite 20 sekundžių.
Įpilkite vandenį.
Pamaišykite 15 sekundžių.
Įpilkite alyvų aliejų.
Maišyti su šaukštu, o kai pasidarys sunku, naudokite rankas.
Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5)
*Jeigu jausit, kad tešla darysis šiek tiek lipni, galite įberti nedaug miltį, kol tešla bus šilta ir minkšta.
Dabar tešla padalinkite per pusę. Vieną pusę idekite į aliejuota dubenį ir palikite kitam kartui, o antra pusę jus pasiruošite valgyti.
Antra pusę įdėkite į aliejuota dubenį ir palykite šiltoje vietoje apie 1-2 valandas.
Kai tešla bus pakilusi galite ją ištraukti iš dubenio ir pasidaryti savo pica. Išlyginkit ją, užberkit savo ingredientų ir kepkite ~260C temperatūroje 7-10 minučių.
Skanaus!
Tradicinė pica visai šeimai
-
Kvietiniai miltai,
225 mililitrai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės, sausos, pakelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš viso iš šito recepto jums išeis 2 skanių picų tešlos.
Įdėkite miltus, druską ir mieles į dubenį.
Pamaišykite 20 sekundžių.
Įpilkite vandenį.
Pamaišykite 15 sekundžių.
Įpilkite alyvų aliejų.
Maišyti su šaukštu, o kai pasidarys sunku, naudokite rankas.
Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5)
*Jeigu jausit, kad tešla darysis šiek tiek lipni, galite įberti nedaug miltį, kol tešla bus šilta ir minkšta.
Dabar tešla padalinkite per pusę. Vieną pusę idekite į aliejuota dubenį ir palikite kitam kartui, o antra pusę jus pasiruošite valgyti.
Antra pusę įdėkite į aliejuota dubenį ir palykite šiltoje vietoje apie 1-2 valandas.
Kai tešla bus pakilusi galite ją ištraukti iš dubenio ir pasidaryti savo pica. Išlyginkit ją, užberkit savo ingredientų ir kepkite ~260C temperatūroje 7-10 minučių.
Skanaus!
Komentarai (9)
-
Viktorija
2011-07-20 19:51
Irma galima ir tu gabalinem melem dabar isikepiau skania pica :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
erniuuke
2011-03-06 08:35
ahahaha..... niu nepykit ant Zano!
:-) :-D
-
bbd
2011-02-28 17:19
Pamaišykite 20 sekundžių.Pamaišykite 15 sekundžių. Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5) - nuzude ... :D :-D
-
milda
2011-01-07 14:35
pakeliais rašyti kiekį kažkoks sovietinis mąstymas, kai visi pakeliai buvo vienodi....
-
auris
2010-12-18 19:26
Tai parasyta sausos mieles .
-
Irma Ch.
2010-06-25 19:50
hmmm,noriu picos bet neturiu sausu mieliu tik gabaline ar iseit pasidaryt picuke? %-)
-
BZ
2010-02-26 22:51
ka reiskia mieles - 1 pakelis, bl.t pas mane pakelis 300g, tai tiek ir det ? %-)