Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai | bulvių (virtos) |
4 vienetai | morkos (virtos) |
3 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | žirneliai ((konservuoti)) |
100 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 valgomasis šaukštas | poras (smuolkintas) |
1 arbatinis šaukštelis | granatai (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.
Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, virtos,
8 vienetai -
Morkos, virtos,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Žirneliai, (konservuoti),
1 stiklinė -
Majonezas, DAUMANTŲ,
100 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Poras, smuolkintas,
1 valgomasis šaukštas -
Granatai, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...