Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai bulvių (virtos)
4 vienetai morkos (virtos)
3 vienetai agurkų (rauginti)
1 vienetas svogūnai
1 stiklinė žirneliai ((konservuoti))
100 gramų majonezas (DAUMANTŲ)
2 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
1 valgomasis šaukštas poras (smuolkintas)
1 arbatinis šaukštelis granatai (sėklos)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.

Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...