Totorių duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų mėsa (malta)
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
šiek tiek kvapieji pipirai (malti)
1 vienetas duona (rūpi, riekė)
šiek tiek sviestas
1 vienetas kiaušiniai (tryniai)
1 vienetas svogūnai (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Malta mėsa pagal skonį sumaišoma su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais.
Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į įkaitusį grilį ant grotelių.
Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis.
Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Totorių duona

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Malta mėsa pagal skonį sumaišoma su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais.
Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į įkaitusį grilį ant grotelių.
Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis.
Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.

Reklama:

Komentarai (4)


  • co 2011-03-15 20:10

    mesa ir neturi iskepti.


  • (anonimas) 2010-12-04 21:42

    neysivaizduoju kajp žalia mesa iškepa per 2 3 minutes :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


Daugiau receptų